Hoge tevredenheidscore 9+

Maak kennis met Bronsema Steenhandel Friesland

In 1990 is Steenhandel Bronsema ontstaan. Het bedrijf is destijds opgericht door Jappie Bronsema. Deze grondlegger bood naast transport, gevelstenen en andere bouwmaterialen aan voor partijen uit de regio. Partijen als aannemers, zelfbouwers en particulieren. Oprichter Jappie ontwikkelde zich (en het bedrijf) tot dé regionale specialist in gevelstenen met hart voor het vak én de klanten. Als opvolgers van Jappie Bronsema staan we achter de gekozen visie van het bedrijf. Als steenhandelaar bieden we uitgebreide collectie gevelstenen, dakpannen maar ook tientallen jaren vakkundig advies en persoonlijk service aan.

Advies op maat

Wij werken niet met het doorschuiven van producten. Binnen ons bedrijf kiezen we voor een persoonlijk aanpak met aandacht voor de klant. Op deze manier voorzien wij onze klanten van advies op maat. Gevelstenen of dakpannen kunnen verschillende functies hebben. Niet alleen op basis van design, maar ook functioneel. Wij vertellen je graag wat de opties zijn per product en komen met passend advies.

Onze showruimte

Wanneer je bij Bronsema Steenhandel op locatie komt, zal je snel merken dat we een ruim assortiment in gevelstenen en andere bouwmaterialen hanteren. Met een showruimte met meer dan 500.000 gevelstenen op voorraad. Je kunt bij ons terecht voor gevelstenen, metselmortel, voegmortel, kalkzandsteen, dakpannen, bouwstaalnetten, cement, zand, grind, betonmortel en een klein assortiment bestrating.

Vind je het lastig om een keuze te maken? Onze vakspecialisten helpen je bij het selecteren van de juiste producten.

Waar staat Bronsema voor?

Persoonlijke service

Korte lijnen met één aanspreekpunt.

Betrouwbaarheid

Je kan altijd op ons rekenen; afspraak is afspraak.

Prijsbewust

Bij ons krijg je een goed besef van de prijs die je betaald.

De gezichten achter Bronsema Steenhandel

Menno Bronsema

Eigenaar en verkoop

0512 351 278
[email protected]

José Bronsema-Bremer

Eigenaar en administratie

0512 351 278
[email protected]

Jappie Bronsema

Verkoop

0512 351 278
[email protected]

Missie

Op ons kan je letterlijk en figuur bouwen! Steenhandel Bronsema is een familiebedrijf met jarenlange ervaring. Uit onze kennis en ervaring weten we hoe de markt beweegt en waar we met de steenhandel op in moeten spelen. Wij zijn de betrouwbare leverancier uit de regio voor al je ruwe bouwmaterialen. Door klantvriendelijkheid, klantgerichtheid en denken in oplossingen weten, wij de klant goed te adviseren tegen concurrerende prijzen. Door klein te blijven geloven we in onze kracht als specialist.

 

Visie

Onze doel is om alle aannemers, zelfbouwers en particulieren uit de regio te voorzien met producten van Bronsema Steenhandel.

AL VELE JAREN EEN BEGRIP!

Steenhandel voor zakelijk en particulier